inox ograde,minox,aluminij,ograde od inoxa,inoks,strojobravarski obrt dubravko mačković,inox,bakar,ograde od inoxa,inox galanterija,inox ograde,mniox,proizvodi od inoxa,m-inox inox ograde,minox,aluminij,ograde od inoxa,inoks,strojobravarski obrt dubravko mačković,inox,bakar,ograde od inoxa,inox galanterija,inox ograde,mniox,proizvodi od inoxa,m-inox inox ograde,minox,aluminij,ograde od inoxa,inoks,strojobravarski obrt dubravko mačković,inox,bakar,ograde od inoxa,inox galanterija,inox ograde,mniox,proizvodi od inoxa,m-inox

Poštovani posjetitelji!

Dobrodošli na nove web stranice tvrtke „M-INOX“. Kako bi se još više približili i predstavili našim dosadašnjim i budućim klijentima odlučili smo predstaviti Vam se i na Internetu.

Strojobravarski obrt „M-INOX“ je specijalizirana strojobravarska radionica koja se bavi proizvodnjom i montažom galanterije od inoxa. Bavimo se specijalnim zavarivanjima raznih vrsta metala kao što su aluminij, inox (rostfrei), bakar itd. Isto tako nudimo usluge rezanja i savijanja cijevi i ostalih profila od inoxa i drugih metala.

Posebno izdvajamo proizvodnju i montažu unutarnjih i vanjskih inox ograda (za balkone, terase, stubišta..), pravokutnih cisterni za pitku vodu, vrtnih lampi, rukohvata, ukrasnih i zaštitnih odbojnika za terenska vozila i svega ostalog što Vam treba od inoxa.