inox,ograde od inoxa,mniox,strojobravarski obrt dubravko mačković,inoks,bakar,m-inox,minox,inox galanterija,ograde od inoxa,proizvodi od inoxa,inox ograde,aluminij,inox ograde inox,ograde od inoxa,mniox,strojobravarski obrt dubravko mačković,inoks,bakar,m-inox,minox,inox galanterija,ograde od inoxa,proizvodi od inoxa,inox ograde,aluminij,inox ograde inox,ograde od inoxa,mniox,strojobravarski obrt dubravko mačković,inoks,bakar,m-inox,minox,inox galanterija,ograde od inoxa,proizvodi od inoxa,inox ograde,aluminij,inox ograde

Poštovani posjetitelji!

Dobrodošli na nove web stranice tvrtke „M-INOX“. Kako bi se još više približili i predstavili našim dosadašnjim i budućim klijentima odlučili smo predstaviti Vam se i na Internetu.

Strojobravarski obrt „M-INOX“ je specijalizirana strojobravarska radionica koja se bavi proizvodnjom i montažom galanterije od inoxa. Bavimo se specijalnim zavarivanjima raznih vrsta metala kao što su aluminij, inox (rostfrei), bakar itd. Isto tako nudimo usluge rezanja i savijanja cijevi i ostalih profila od inoxa i drugih metala.

Posebno izdvajamo proizvodnju i montažu unutarnjih i vanjskih inox ograda (za balkone, terase, stubišta..), pravokutnih cisterni za pitku vodu, vrtnih lampi, rukohvata, ukrasnih i zaštitnih odbojnika za terenska vozila i svega ostalog što Vam treba od inoxa.